Hvilerommet er enn klinikk som tilbyr flere forksjellige typer behandlinger innen velvære, samt fot og kroppspleie. Vi holder til i Hof, ca 1 times kjøring fra Oslo. Roen er halve opplevelsen!


Åpningstider klinikk: Timebestilling.
Også muligheter for behandling på kveldstid.
Ring: 900 76 806

Våre behandlinger

Behandlinger


Fotterapi

Vanlig fotpleiebehandling. Fjerner hard hud og torner m.m Avslutter med massasje av føttene. (autorisert fotterapeut)

Pris: 550,-
(pensjonister 500,-)
ca 45 minutt

Skulder & Rygg Massasje

Dyp avspenningsmassasje av rygg og skuldre.


Pris: 400,-
ca. 20 minutter

Aromaterapi

Massasje fra topp til tå med oljer tilpasset ditt behov. Massasjen er en blanding av drenerende strykninger og punktmassasje. Formålet er total avslapning, hvor kroppen blir ”nullstilt”.

Pris: 700.-
ca. 75 minutter

Leireterapi (Grønnleire)

Leire innpakning på ryggen med varme, som avsluttes med drenerende massasje. Leiren har rensende egenkaper ved at den trekker ut toksiner fra vevet og tilfører næringsstoffer. (Mye brukt i kurbad i Europa mot reumatisme) Ved betennelse brukes kryo i leiren. Trekker ut betennelser og roer ned. Effektivt ved f.eks. idrettskader.

Pris: 400.-
ca. 30 minutter


Kopping / Vakummassasje

Gaia Skin Rolling System. Gammel kinesisk beh. kombinert med datastyrt teknologi avsluttes med drenerende massasje. Behandlingen øker blod, energi og lymfesirkulasjonen, reduserer smerte og drenerer toksiner og vann i vevet. Ideelt mot smerter og stivhet i muskulaturen. Det har vist seg at pasienter med kroniske smertetilstander, på grunn av muskel og skjelettplager i nakke og rygg, har oppnådd gode resultater.

Pris: 450,-
ca 25 minutt

Kombinasjon Vakumassasje & Leireterapi

Fint å kombinere kopping og leire ved sirkulasjonsproblemer, da leiren trekker ut avfallstoffene som er blitt løsnet på under kopping/vakummassasje. Avsluttes med innsmurning av tilpasset olje/krem.


Pris: 500,-
ca. 45 minutter

Øreakupunktur

Akupunktur hvor nålene settes kun på øret. Dette stimulerer kroppen til å ”reparere” seg selv. God effekt på akutte tilstander. Også fin behandling til små barn, da dette ikke er kronisk og lettere å behandle. bruker ikke nåler på barn under 7 år, men ørefrø og evnt. laserlys.

Pris: 250.-
per behandling

Reading

Sjelekommunikasjon fra din sjel som formidles som bilder eller beskjeder Reading betyr å "lese av" energiene rundt deg eller frekvensene dine, som har all informasjon lagret om deg. (Nesten som et minnekort i en pc) Reading gir oss blant annet svar på hva som henger igjen av blokkeringer og ubearbeidede sår fra fortiden. Dette kan ved bevisstgjøring plasseres på rett "hylle" og frigjøre kroppen fra negativ stressenergi. Les mer om reading her

Pris: 600.-
ca. 50 minutter

Healing

Energioverføring med håndspåleggelse, chakrahealing eller det som kommer opp som beste måte for deg akkurat nå. Bruker reading til å sjekke ut hva og hvordan jeg skal utføre behandlingen.

Pris: 400.-

Yoga - 16 ganger á 60 min

Yin yoga er en veldig rolig yoga med fokus på å balansere energiflyten i hele deg fysisk og mentalt. Dette får deg til lettere å gi slipp på spenninger og på sikt få mer energi.

Pris: 2000.-

Yoga - 16 ganger á 90 min

Yin yoga er en veldig rolig yoga med fokus på å balansere energiflyten i hele deg fysisk og mentalt. Dette får deg til lettere å gi slipp på spenninger og på sikt få mer energi.

Pris: 2500.-Overrask din kjære med et gavekort!

Kontakt


Er du interessert i en eller flere av våre behandlinger? Ta kontakt i dag!

900 76 806


Nettside utviklet av Blu Technologies